zonnegroet
intro

Kundalini yoga

maakt je levenskracht wakker en ontwikkelt deze op een uitgebalanceerde manier. Kundalini yoga is de yoga van het bewustzijn, die ook wel de 'moeder van de yoga' wordt genoemd, omdat alle bestaande vormen van yoga er hun oorsprong in vinden. Deze volledige vorm van yoga werkt in op het zenuwstelsel en het kliersysteem.
Iedere les kent een vaste opbouw en wekelijks staan we stil bij een ander thema, zoals de wervelkolom, de spijsvertering, het immuunsysteem, stressreductie of emotionele balans. Dat maakt de lessen gevarieerd: soms dynamisch en actief, dan weer rustig en aandachtig. We besteden aandacht aan lichaamsoefeningen (kriya's), houdingen (asana's), ademhaling (pranayama), concentratie (meditatie) en het laten vibreren van geluid (mantra).
Je leert tijdens de les je grenzen te voelen en te respecteren. Je aandacht wordt gericht op het waarnemen van je eigen lichaamsenergie en ademhaling.

Yoga is mijn oude liefde, waarover ik me blijf verwonderen en waar ik steeds bij thuis kom. Vanaf mijn allereerste yogales voel ik dat yoga bij me past en sindsdien is het onderdeel van mijn leven geworden. In Kundalini yoga vind ikyogadocente een complete vorm van yoga.

Ik haalde mijn diploma aan de lerarenopleiding voor Kundalini Yoga en Meditatie in Amsterdam, dat voldoet aan de normen van de IKYTA (International Kundalini Yoga Teachers Association). Sinds 2006 begeleid ik eigen yogagroepen.

Website ontwikkeld door LaTortugaWebdesign.com, Oktober 2013.
Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt op: 04-11-2018
Deze website gebruikt géén cookies en vraagt niet naar persoonlijke gegevens.

Webdesign