massage-info

Voor wie?
Voor iedereen met specifieke klachten als hoofdpijn, nek- rug en schouderklachten. Voor mensen die last hebben van vermoeidheid, slapeloosheid, concentratieproblemen, emotionele spanningen of stress. Voor sporters: om sportblessures te voorkomen en/of te genezen. Voor mensen die voelen dat ze niet lekker in hun vel zitten. Voor mensen die weer in balans willen komen na een periode van overspannenheid of ziekte. Voor zwangere vrouwen met klachten of met behoefte aan rustige aandacht voor hun veranderende lichaam. Voor mensen die het prettig vinden wat extra aandacht aan hun lichaam te besteden. Voor mensen die willen (leren) ontspannen.

Boukje Bannenberg (1964)
De verstrengeling van lichaam en geest blijft mij intrigeren en is een grote inspiratiebron bij het masseren. Massage is voor mij een heel directe manier om in contact te komen met wat mensen beweegt.
Ik volgde een driejarige opleiding tot massagetherapeut aan de School voor Massage te Amsterdam. Ik heb ervaring als masseur in een kuurcentrum en in Sauna Deco in Amsterdam. Sinds 2001 heb ik een massagepraktijk aan huis.

Kosten
Een behandeling van 1 uur     €50,-
Een behandeling van 1,5 uur  €70,-
Graag van tevoren even bellen of mailen voor een afspraak. (Zie bij contactgegevens)

Locatie
De massagepraktijk is gevestigd in Santpoort-Noord.

Website ontwikkeld door LaTortugaWebdesign.com, Oktober 2013.
Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt op: 04-11-2018
Deze website gebruikt géén cookies en vraagt niet naar persoonlijke gegevens.

Webdesign