zonnegroet
yoga-info

Voor wie?
Kundalini yoga kan door iedereen beoefend worden. Je hoeft niet meteen alle houdingen goed te kunnen, je kunt op je eigen niveau instappen.

Lestijden
Woensdagavond van 19.00u tot 20.15u.

Locatie
De lessen worden gegeven in de ruimte van Litha Yoga (voorheen Yoga Bloemendaal), aan de Korte Kleverlaan 26 te Bloemendaal.

Wat heb je nodig voor een les?
Draag gemakkelijk zittende kleding van natuurlijke stoffen (katoen of linnen). Neem als je wilt een flesje water mee. Eet niet te veel of te zwaar vlak voor de les.

Kosten
Vanaf januari 2019 werkt Litha Yoga met abonnementen. Een abonnement loopt drie maanden en is daarna maandelijks opzegbaar. Een abonnement voor 1 lesuur per week kost  €48,- per maand.
Voorlopig blijft het ook mogelijk om via een strippenkaart lessen te volgen. Het tarief voor een strippenkaart van 10 lessen is  €125,-. Een strippenkaart blijft 3 maanden geldig.
Als je een les moet missen, dan kun je in overleg iemand anders in je plaats laten komen of je (tot 8 uur van te voren) uitschrijven voor de les en een les bij een andere collega van Litha Yoga volgen. Het blijft daarnaast mogelijk om losse lessen te volgen. Een losse les kost  €13,-.
Voor meer informatie over de abonnementsvormen zie www.lithayoga.nl.

Opgeven
Omdat de lessen doorlopend zijn, kun je op elk moment van het jaar instromen. Bel of mail om te informeren of er nog ruimte is in de les. Zie bij contactgegevens.

Kennis maken
Geef je op voor een kennismakingspakket van 3 lessen voor 25 euro.

Website ontwikkeld door LaTortugaWebdesign.com, Oktober 2013.
Alle rechten voorbehouden.
Laatst bijgewerkt op: 04-11-2018
Deze website gebruikt géén cookies en vraagt niet naar persoonlijke gegevens.

Webdesign